Knjižnica

Cijenjene studentice i studenti,

podaci o knjžničnoj građi nalaze se na stranici:

http://library.foi.hr/m3/kupit.asp?B=436

RADNO VRIJEME KNJIŽNICE I ČITAONICE

Vikendom kad su predavanja:

Petak: 16,00 – 20,30 sati

Subota: 7,30 – 18,00 sati

PRAVILNIK KNJIŽNICE
  1. Knjižnica je prvenstveno namijenjena aktualnim studentima i apsolventima TPŽ-a.
  2. Godišnja članarina uplaćuje se kod prve posudbe i iznosi 50,00 kn.
  3. Prilikom prve posudbe potrebno je ponijeti testirani indeks.
  4. Kako bi mogli upisati novu akademsku godinu, studenti moraju vratiti sve posuđene knjige. Diplomanti neće moći diplomirati, a studenti koji se ispisuju sa Studija neće moći podići svoje dokumente, ukoliko ne vrate sve posuđene knjige.
  5. Knjige se posuđuju najduže na 30 dana.
  6. Korisnik može posuditi najviše 3 naslova ukupno.
  7. Korisnici se obvezuju čuvati građu u dobrom stanju. Tekst u knjigama se ne smije podcrtavati, niti se u knjigama smiju raditi bilo kakve bilješke.
  8. Za izgubljenu ili oštećenu knjigu korisnik je dužan nadoknaditi štetu, novčanim iznosom u vrijednosti knjige, ili donijeti u zamjenu drugu knjigu, prema dogovoru s odgovornom osobom.
  9. Moguća je rezervacija knjižnične građe elektronskom poštom, na adresu: [email protected]. Naručenu građu potrebno je podići tijekom prvog radnog vikenda nakon rezervacije. U protivnom se poništava rezervacija.
  10. Nakon isteka roka posudbe, naplaćuje se zakasnina 1,00 kunu po danu i naslovu.

NOVO

u Knjižnici karmelskih studija moguće je nabaviti vrlo vrijedan naslov: Sabrana djela sv. Terezije Avilske.

U ovoj dugo očekivanoj knjizi po prvi puta je na hrvatskom jeziku predstavljen Terezijin književni opus i to na 1112 stranica. Knjiga sadrži djela prve žene naučiteljice Crkve: Moj život, Put k savršenosti i Zamak duše, koja su ranije bila objavljivana pojedinačno. No, ovaj svezak sadrži još 9 do sad neobjavljenih djela sv. Terezije: Osnutke, Duhovna izvješća, Misli o ljubavi Božjoj, Vapaje duše k Bogu, Konstitucije, Način vizitacije samostana, Prigovor i odgovor na jedan izazov, Pjesme te Misli, bilješke i sjećanja. 

© Sva prava pridržana - TPŽ